Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Voor studenten filter
Voor studenten
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Hoofdgerecht
139
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
96
Apply Dessert filter
Voorgerecht
64
Apply Voorgerecht filter
Vieruurtje
19
Apply Vieruurtje filter
Hapje
14
Apply Hapje filter
Bijgerecht
11
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
9
Apply Ontbijt filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Salades
1
Apply Salades filter
Snack
1
Apply Snack filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
50
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
43
Apply Beginner filter
Voor kinderen
2
Apply Voor kinderen filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Boerenpaté
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
9 jan 2014
Laat al het vlees, de lever en het vet malen door de slager. ...
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken),
ei
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen