Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

...
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij de avocado in twee. Verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de avocado. Doe in een kommetje. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Mexicaans 4 personen

Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais

Gebruikt u de barbecue, steek deze dan aan. Breng een pan water aan de kook en kook de maiskolven 10 min. Laat ...
Ingrediënten: maïskolven, rode paprika's, courgette, rode pepers, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 4 personen

Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 190°C.  ...
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Beginner Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Zelfgemaakte maïstortilla’s met avocadosalsa, courgettes en feta

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng voor het deeg het lauw water met de harina en een snuifje zout tot een zacht homogeen deeg. Naargelang het ...
Ingrediënten: harina (soort bloem), lauw water, zout, fetakaas, limoenen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Schil de schorseneren eerst ongewassen boven een stuk krantenpapier. Dit gaat het gemakkelijkst met een dunschiller. ...
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Enchilada met zwarte bonen en chili

Sylvie Steelandt

Spoel de bonen proper.  ...
Ingrediënten: olijfolie, look, uien, paprikapoeder, agavesiroop
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de ingrediënten voor de crumble met de vingers tot een kruimelig deeg. Leg op een bakplaat bakpapier en schik ...
Ingrediënten: bloem, boter, suiker, amandelschilfers, suiker
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen