Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Hapje
5
Apply Hapje filter
Bijgerecht
4
Apply Bijgerecht filter
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
3
Apply Voorgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
8 dec 2011
Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de bieten schoon en leg ze in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie ...
Ingrediënten:
rode bieten
,
olijfolie
, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Soep
4 personen