Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Flammkuchen met bacon en peer
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tartiflette met gepimpte salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Sinterklaas bakt: worteltaart
Ingrediënten: boter, lichtbruine suiker, honing, eieren, zelfrijzende bloem
Zachte bosbessentaart
Ingrediënten: bosbessen, koekjes, gesmolten vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, plantaardige plattekaas bv. Alpro Go On Natuur, rietsuiker
Tarte tatin van witloof
Bananenbrood met chocolade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rode Neuzen Dag: Marshmallows lolly's met rice krispies
Ingrediënten: rice krispies, boter, marshmallows, witte chocolade, rode kleurstof (bij voorkeur poeder)