Griekse yoghurt met appel, gember en noten

Boxy & Boxy

Je lost de suiker op in het water. Je mengt daar de gember onder en verwarmt langzaam tot het kookpunt. Dat mengsel ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Gevorderde Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Macarons

Sofie Dumont - De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 165 °C. Meng het amandelpoeder en de poedersuiker en haal het mengsel enkele keren door ...
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Normandische pannenkoek

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een licht deeg: doe de bloem en de eieren in een kom en voeg er onmiddellijk de melk aan toe. Roer dit alles ...
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Marshmallow

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak een suikersiroop met de suiker, het water en de glucose. In het begin mag je erin roeren zodat alles mooi ...
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Marshmellow

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een suikersiroop met suiker, water en glucose. In het begin roeren zodat alles mooi gemengd is. Vanaf het ...
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Croissant

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem, de suiker, het zout en 100 g boter in een grote mengkom. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Finale Mijn Pop-uprestaurant!- Lamskroontje wortel en raap

Mijn Pop-uprestaurant!

Begin met de papillot. Schil de kleine wortelen. Was ze. Kruid met peper, zout en olijfolie. Draai ze in een papillot. ...
Ingrediënten: lamskroon, panko, limoen, citroen, sinaasappel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de melk met het water, de boter en een snuif zout op. ...
Ingrediënten: room, oploskoffie, Sweet Mix Cappuccino, boter, melk
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen

Wout Bru

Pel tomaat, snijd in 4, verwijder pitjes en snijd in kleine blokjes (brunoise). Voeg wakamé en sjalot toe. Werk ...
Ingrediënten: tomaten, fijngesneden wakamé, fijngesneden sjalot, olijfolie, xeresazijn
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen