Havermoutmuffins met dadels en kaneel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de muffins aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: dadels, havermout , eieren , rijstdrink , rijpe banaan
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Marshmellow

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een suikersiroop met suiker, water en glucose. In het begin roeren zodat alles mooi gemengd is. Vanaf het ...
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Religieuse

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 180°C/gasovenstand 7. ...
Ingrediënten: melk, ongezouten boter, in blokjes, gewone bloem, scharreleieren, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Roze koeken van Madame Charlotte

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: roomboter, 3 , witte basterdsuiker , vanillesuiker , Turkse of Griekse yoghurt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Rode cupcakes

Eric Lanlard

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 24 papieren vormpjes in 2 muffinschalen en zet aan de kant. ...
Ingrediënten: cacaopoeder, vanille-extract, zachte boter, suiker, eidooiers
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Dessert 4 personen

Gâteau moelleux au chocolat

Eric Lanlard - Glamour Puds

Gâteau: Klop de boter met de suiker tot een luchtig en romig mengsel. Klop er de zwarte stroop onder. Meng er ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Trinanon

Eric Lanlard - Glamour Puds

Maak eerst het deeg: zeef de bloem, het zout en de poedersuiker in een kom. Meng er de koude boter onder tot je ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Petitfours

Eric Lanlard - Glamour Puds

Madeleines: Verwarm de oven voor op 180ºC, gasovenstand. Beboter een vorm voor twaalf minimadeleines en bestuif ...
Ingrediënten: boter, heldere honing, gewone bloem, poedersuiker, bakpoeder
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Citroencupcakes met meringue

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Voor de citroenpasta: Zet eerst je bain-marie klaar. Doe de suiker en het citroensap in een kom, voeg daarna de ...
Ingrediënten: ongeraffineerde suiker, sap van 2 citroenen, eieren, ongezouten boter, in blokjes gesneden, zachte boter
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Dessert 4 personen

Citroentaartjes met gebrande rietsuiker of met meringue

Kruimeldeeg: Zeef de bloem samen met het zout in een ronde kom. Snijd de koude boter in stukjes en meng deze met ...
Ingrediënten: eidooiers, water, zout, eieren, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen