'Hotdogs' met kinderchampagne

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de versiering van de hotdogs: Meng de helft van de zure room met het tomatenconcentraat en de andere ...
Ingrediënten: zure room , tomatenconcentraat, zure room, mosterd, olijven
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Pompoen-havermoutwafels en pompoensmoothie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de butternutpompoen in twee. Leg ze in een ovenschotel. Bedek met aluminiumfolie. Gaar minstens 1u15 op 180°C ...
Ingrediënten: pompoenen, mango's, wortelsap, frambozencoulis, sinaasappels
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Schil de schorseneren eerst ongewassen boven een stuk krantenpapier. Dit gaat het gemakkelijkst met een dunschiller. ...
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Versnijd de aardappel, prei en ui en stoof ze aan in een beetje bakboter. Voeg de uitgelekte maïs eraan toe en ...
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Soep 4 personen

Hartige muffins met wortel en kaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de muffins aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1 wortel, 2 eieren, rijstdrink, Gratin mix , volkoren speltmeel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Hapje 4 personen

Hachis parmentier van tofu

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook de aardappelen in zout water. Pureer ze en voeg melk, boter en een eitje toe zodat het heel smeuïg wordt. ...
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Pastinaaksoufflé

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes, smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water ...
Ingrediënten: pastinaak, bakboter, water, geraspte Emmentaler, eieren
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kaasquiche met Provençaalse tomaten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Leg het bladerdeeg in een taartvorm en snij de overtollige randen eraf. Leg een boterpapier op het deeg en bedek ...
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Bananencupcake

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verwarm de oven 10 minuten voor op 135° C. Zeef bloem boven een grote kom en voeg hier de suiker, de vanillesuiker ...
Ingrediënten: rijpe, gepureerde banaan, zelfrijzende bloem, fijne suiker, , bakboter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 10 personen