Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie

Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui, look, olijfolie, tijm, magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen

Maïskolven, Maredsous en tomaatjes

Breng een grote hoeveelheid water aan de kook en voeg wat zout toe. Laat gedurende 10 minuten de maïs kolven in ...
Ingrediënten: maïskolven, tomaten, Maredsous® smeerkaas Dubbelroom, melk, paprikapoeder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Warme camembert met appeltjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Neem 4 ovenschaaltjes. Snijd de appelen in schijfjes. Bak de appeltjes aan in een beetje boter en voeg er een beetje ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen