Risotto

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een pan en fruit wat look en ui. Maak ondertussen een groentebouillon klaar. Bak de pancetta mee met de ui ...
Ingrediënten: knoflook, ui, groentebouillon, pancetta, risotto rijst
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht

Risotto met schorseneren en Sint-Jakobsvruchten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel het zand van de schorseneren.  Pers 1 citroen uit in een kom met water. Snij de schorseneren in twee. ...
Ingrediënten: arborio rijst, kippenbouillon, Parmezaanse kaas, schorseneren, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met gorgonzola en lamsreepjes

Verwarm 2 eetlepels olie in een stoofpan en laat de fijngesnipperde ui 5 minuten op zacht vuur bruinen. Voeg 1 ...
Ingrediënten: lamssnedes (Europees lam), risottorijst bv. Arborio, gorgonzola, ui, droge witte wijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Vegetarische risotto met gele stekelzwam en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Schil de ui en snijd in ringetjes of reepjes. Pel de knoflook en pers uit. Was de selder ...
Ingrediënten: gele stekelzwammen, arborio rijst, olijfolie, ui, knoflook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij de ajuin fijn. Stoof ze glazig.  ...
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met asperges, venkel en tong

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de sjalot en snij in stukjes. Stoof de sjalot en de geperste look aan in vetstof. ...
Ingrediënten: risottorijst, vetstof, boter (Alpro Bakken en Braden), magere visfumet, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 1 personen

Risotto met romanesco en zalm

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: sjalotjes, look, volkoren risottorijst, romanesco, groentenbouillon
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Risotto met kerstomaatjes en scampi van Vers Talent An Steyvers

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Doe de trostomaatjes in een ovenschaal met olijfolie. Leg er een grofgeplet teentje look en wat rozemarijn en tijm ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, olijfolie, rozemarijn, look, fleur de sel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Risotto met zeevruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof de ui, selder aan en blus met de witte wijn. Voeg mosselen en kokkels toe en laat garen onder deksel tot ...
Ingrediënten: risottorijst, witte wijn, visfumet, gehakte sjalot, gehakte look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met Parmaham, pompoen, Gorgonzola en salie

Stoof de ui en knoflook in 2 eetlepels olijfolie tot ze zacht zijn. Hak de helft van de salie en voeg toe aan de ...
Ingrediënten: fijngehakte ui, geperste knoflook, olijfolie, salieblaadjes, risotto rijst
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen