rog

Er zijn een aantal soorten roggen, waarvan de stekel- of doornrog in Nederland het meest wordt aangevoerd. Roggen ...

Rog met lauwe vinaigrette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de aardappelen in de schil niet volledig gaar. ...
Beginner Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Rog met fijne groenten

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de wortel en de courgette in blokjes. ...
Ingrediënten: courgette, wortel, boter, room, rog filet
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 1 personen

Gepocheerde rog met winterse sla

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Aioli: Ontpit de rode peper en doe samen met de look in een maatbeker.Voeg hierbij de eidooiers en het sap ...
Ingrediënten: rogvleugels, witte peperbollen, azijn, tijm, laurierblaadje
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Seizoensproducten april

Laatste kans seizoensproducten april:kokkels, oesters en wilde lookSeizoensgroenten april:lente-ui, aardappelen, ...

Seizoensproducten mei

Laatste kans seizoensproducten mei:morieltjes, kokkelsSeizoensgroenten mei:asperges, andijvie, lente-ui, nieuwe ...

Seizoensproducten maart

Laatste kans seizoensproducten maart:bloedsinaasappel, mosselen,kokkels, zeebaars, boerenkoolSeizoensgroenten maart:lente-ui, ...

Rog met kappertjes mousseline (zonder ei)

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoom de rogvleugels gaar, 3 minuten op 90 graden of kook ze gaar in water met PH groentenbouillon. ...
Ingrediënten: rogvleugels, kappers, boter, kurkuma, gehakte peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Seizoensproducten februari

Laatste kans seizoensproducten februari:Kool, bloemkool, gans, mierikswortel, aardpeer, winterprei, sinaasappel, ...

Seizoensproducten januari

Seizoensproducten januari:Clementine, fazant, granaatappel, schorseneren, sinaasappel, wulken, wilde eendSeizoensgroenten ...