Rog met fijne groenten

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de wortel en de courgette in blokjes. ...
Ingrediënten: courgette, wortel, boter, room, rog filet
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 1 personen

Gepocheerde rog met winterse sla

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Aioli: Ontpit de rode peper en doe samen met de look in een maatbeker.Voeg hierbij de eidooiers en het sap ...
Ingrediënten: rogvleugels, witte peperbollen, azijn, tijm, laurierblaadje
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Roggenvleugel met wittewijnsaus

Wout Bru - MasterChef

Breng de melk aan de kook, en parfumeer deze met een sjalot in de pel en 4 takjes tijm. Als de melk kookt, haal ...
Ingrediënten: roggenvleugels, melk, sjalot in de pel, tijm, sjalotjes, fijngesneden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Rogvleugel gebakken op bananenblad

Wrijf de rogvleugel in met zout en bewaar in de koelkast. ...
Ingrediënten: rogvleugels, schoongemaakt, zout, olie, bananenblad, schoongemaakt, limoen, in partjes
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Rog met kappertjes en Gandaham

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Smelt een klontje boter in de pan. Dip de roggevleugels in wat bloem en bak ze mooi bruin langs beide kanten. Haal ...
Ingrediënten: belolive bakken en braden, kappertjes, roggenvleugels, boter, citroen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen