tarbot

Hoewel verse tarbot het hele jaar aangevoerd wordt, is de vis niet in grote aantallen verkrijgbaar. Tegenwoordig ...

Tarbot met remoulade van knolselder

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Steek de tarbot tussen en klem nadat je hem gekruid hebt met viskruiden. Smeer de vis in met een beetje olijfolie. ...
Ingrediënten: kleine tarbot, viskruiden, graanmosterd, honing-mosterd vinaigrette, gehakte pijpajuintjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Thaise salade met jonge tarbot

Sofie in de keuken van

Begin met het fileren van de tarbot (Sofie legt je in bovenstaande video stap voor stap uit hoe dit moet) en leg ...
Ingrediënten: tarbot, arachideolie, peper, zout, teriyakisaus
Aziatisch 4 personen

Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma

La Mamma

Voor de tarbot: Hak de tarbot in twee. Snij in moten met de graat er nog aan. Grill in een zeer warme ...
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Tarbot met paprika en koffie

Boxy & Boxy

Eerste werk: de paprika konfijten. In het algemeen is konfijten het langzaam laten garen in een vetstof of een ...
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Tarbot met béarnaisesaus

Wout Bru - MasterChef

Maak eerst de gastrique: versnipper een sjalotje en doe ik een kookpotje met enkele dragonstengels, peperbolletjes, ...
Ingrediënten: tarbotmoten, op de graat en met vel, olijfolie, sjalotje, eierdooiers, witte wijn
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Tarbot met fijne groentjes

De Nieuwe Garde

Kuis de wortelen en prei en snij in cilindervormpjes. Stoom gaar. Snij ui, wortelen en selder in grove stukken ...
Ingrediënten: wortel, ui, groene selder, langoustines, room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Seizoensproducten maart

Laatste kans seizoensproducten maart:bloedsinaasappel, mosselen,kokkels, zeebaars, boerenkoolSeizoensgroenten maart:lente-ui, ...

Gegrilde tarbot op de graat

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Smelt de boter. ...
Ingrediënten: boter, azijn, waterkers, water, eigelen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

griet

Griet verandert, net als de tarbot, van kleur al naar gelang de plaats waar hij gevangen is. Op zanderinge bodems ...