Tarbot met paprika en koffie

Boxy & Boxy

Eerste werk: de paprika konfijten. In het algemeen is konfijten het langzaam laten garen in een vetstof of een ...
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Tarbot met fijne groentjes

De Nieuwe Garde

Kuis de wortelen en prei en snij in cilindervormpjes. Stoom gaar. Snij ui, wortelen en selder in grove stukken ...
Ingrediënten: wortel, ui, groene selder, langoustines, room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tarbot in korstgebak met nantaisboter, de klassieker van het huis

Stéphane Buyens

Stoom de tarbot gaar en verdeel hem in twee gelijke stukken. Stoom de spinazie en stoof de tomaat aan. Schik tussen ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Knolselder- Tarbot- Valrhona Ivoire

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Maak van de knolselder rondjes door plakken te snijden en deze uit te steken met een vormpje. Blancheer ze kort ...
Ingrediënten: griet of tarbot, knolselder, kokosmelk, steranijs, curry mosterd uit Lommel
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Tarbot met asperges en witte wijnsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij vier sneetjes citroen. Snij ook vier sneetjes tomaat. ...
Ingrediënten: tarbot, peper, zout, citroen, tomaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gepocheerde tarbot met dijonaisesaus en natuuraardappeltjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Neem een grote pot, en doe daar de visfumet in en breng aan de kook. Kuis de pijpajuintjes en snij roosjes van ...
Ingrediënten: jonge tarbot (200 gr/stuk), vastkokende kleine aardappeltjes, jonge wortelen, groene selder, bloemkool
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Griet in zoutkorst met stoofpotje van schorseneren en aardpeer

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de vis: smeer een bakplaat in met wat olijfolie. Kruid de bakplaat met zwarte peper. Haal de kieuwen ...
Ingrediënten: griet (1,5kg), grof zeezout, peper, olijfolie, schorseneren
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Tarbot met kervelboter

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook het water, de witte wijn en de witte wijnazijn samen met de PH Visfumet in tot de helft en werk dit vervolgens ...
Ingrediënten: garnalen, olijfolie, gehakte kervel, ui, tarbot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen