Sole Meunière

Albert Verdeyen - Start to Cook

Kook de aardappelen in gezouten water. ...
Ingrediënten: zeetongen (van 300 à 400 gr, schoongemaakt), gekookte aardappel, citroen, bloem, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot. ...
Ingrediënten: zeetong / persoon, grijze garnalen, aardappelen, sjalot, bieslook
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Cashewparfait met chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Cashewnoten geweekt in 200 ml water, Citroen, Vanille-extract, Honing, Zout
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten 4 personen

Kroketjes van ossentong met witloofsalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Laat de ossentong weken in koud water met veel zout. Pel de tong. ...
Ingrediënten: ossentong, witte paddenstoelen, boter, citroen, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

'Hotdogs' met kinderchampagne

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de versiering van de hotdogs: Meng de helft van de zure room met het tomatenconcentraat en de andere ...
Ingrediënten: zure room , tomatenconcentraat, zure room, mosterd, olijven
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Pladijs meunière

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de aardappelen in schijfjes.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 4 personen