Lamstong in tomatensaus

Doe de tong, laurierblaadjes en zout in een grote pan, giet er zoveel kokend water bij dat alles onderstaat en ...
Ingrediënten: lamstong, laurierblaadjes, zout, olijfolie, bruine ui, in plakken gesneden
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen

Tong met schorsenerenpuree van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: schorseneren, citroen, aardappelen, rijstdrink, bieslook
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Zeetong Duglèré

Peter Goossens - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C.Garnalenbouillon: Pel de garnalen en laat de koppen ervan met een gesneden sjalot ...
Ingrediënten: ongepelde garnalen, sjalot, enkele bladen van groene selder, witte wijn, champignonstengels
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Signature dish Le Fox

Stéphane Buyens

250 ml sinaasappelsap samen met 125 gram S² en de azijn aan de kook brengen. De bouillon laten koken en binden ...
Ingrediënten: aceto balsamico, saffraandraadjes, Vadouvan, agar-agar, boontjes
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen