Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Japans filter
Japans
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Sushi
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Japans
Voorgerecht
4 personen