Quiche met gerookte zalm en prei

Piet Huysentruyt

Snij de prei in ringetjes. Stoof de prei met look en. Snij de zalm in blokjes. ...
Ingrediënten: gehakte peterselie, eieren, melk, look, prei
Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zalmsoufflé

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een bechamelsaus met boter, bloem en melk. Voeg het sap van ½ citroen toe. Enkel kruiden met peper (de gerookte ...
Ingrediënten: room, eieren, suiker, maïszetmeel, citroen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gerookte kip en zalm

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Warm de rookton op tot 150 à 170°C. ...
Ingrediënten: kippenbouten, zalmfilets van 150 gr (met vel, ontschubt), kippenkruiden, viskruiden, peper en zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm

Yves Van De Ven

Snij de lente-ui fijn. Pers of hak de look fijn. ...
Ingrediënten: zalmfilet, olijfolie, boter (gesmolten), rietsuiker, sojasaus
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de vulling: doe wat olijfolie in een pot, zet deze op het vuur en voeg de spinazie toe. Kruid met peper, ...
Ingrediënten: cannelloni pijpjes, fontina kaas, gerookte zalm, ricotta, spinazie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Zalm met hasselbackpatatjes van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, olijfolie, cajun-kruiden, zout, knoflook
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Pastinaakbrood met citroen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Amandelmeel, Havermeel, Chiazaad, Hennepzaad, Lijnzaad
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Lekker Iers: sodabrood

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakplaat licht in met wat zachte Kerrygold boter en strooi er vervolgens ...
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Sushi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans Voorgerecht 4 personen