Vers Talent: tartaar met zalm en avocado van Thomas
Vers Talent: lekker zuiders met An
Zalmburgertjes met limoen en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sofies Feestmaand: Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gebakken zalm met een salade van snelkooktarwe en groene asperges.
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: broccoli, sluimererwten, ui, kleine groene asperges, kappertjes
Tartaar van zalm met asperges
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse zalm, kwarteleitjes, noriblad, witte asperges, mayonaise
Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Gebakken zalm met citroen, zuring en gebakken krieltjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van