Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room
Open Keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 22 februari 2018
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten:
Lente-ui met gebakken zeebaars en dipssausje van komkommer en munt
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: zeebaarsfilets, lente-uitjes, komkommer (in blokjes gesneden), bloem, mespuntje bakpoeder
Bouillabaisse met zeebaars
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: langoustinekoppen, tomatenpuree, ui (in ringen gesneden), selder (in schijfjes), venkel (in schijfjes)
Kruidensoepje met zeebaars
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Zeebaars met provençaalse saus
Ingrediënten: rode paprika, gele paprika, ui, aubergine, courgette
Zeebaars gebakken met wulken en een praline van butternut
Ingrediënten: zeebaarsfilet met vel, brunoise van wulken (voorgegaard), brunoise van champignons, fijngesneden sjalotjes, olijfolie
Ceviche van zeebaars
Ingrediënten: limoen, zeebaars, sjalotten, look, verse koriander
Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: aubergine (in partjes), groene asperges (overlangs gesneden in plakjes van 3 mm), hooi, zout, olijfolie