Bouillabaisse met zeebaars

De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Bak de langoustinekoppen samen met de look aan in een diepe pan met olijfolie totdat er een aromatische geur van ...
Ingrediënten: langoustinekoppen, tomatenpuree, ui (in ringen gesneden), selder (in schijfjes), venkel (in schijfjes)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Soep 4 personen

Zeebaars met courgette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de courgette in fijne lange julienne en bak aan in wat boter. ...
Ingrediënten: courgette, zeebaars, PH Italian mix, preischeuten, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars met provençaalse saus

Wout Bru - MasterChef

Snij alle groenten in brunoise. ...
Ingrediënten: rode paprika, gele paprika, ui, aubergine, courgette
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje

De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Voor de gegrilde en gerookte groentjes: Snij de aubergines in grote parten, bestrooi ruim met zout en laat een ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Op vel gebakken zeebaars met pastinaakpuree, tomatensaus en spitskool

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Groene asperge en zeebaars

Mitch Coldenhoff - Coupe Soleil

Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze daarna in ...
Ingrediënten: gedroogd brood, fijngesneden koriander, crème van balsamico, zeebaarsfilets, groene asperges
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Zeebaars met prei

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de melk en voeg er de Ganda aan toe, laat inkoken. ...
Ingrediënten: zeebaars, jonge prei, Ganda ham, room, melk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Slaatje van asperges met zeebaars

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil en snijd de asperges met de dunschiller in lange slierten. Pocheer ze gedurende 1 minuut en spoel ze onder ...
Ingrediënten: tomaat, kappertjes, groene asperges, frambozenazijn, grenadine
Beginner Minder dan 15 minuten Salade 4 personen