Bouillabaisse met zeebaars
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: langoustinekoppen, tomatenpuree, ui (in ringen gesneden), selder (in schijfjes), venkel (in schijfjes)
Zeebaars met provençaalse saus
Ingrediënten: rode paprika, gele paprika, ui, aubergine, courgette
Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: aubergine (in partjes), groene asperges (overlangs gesneden in plakjes van 3 mm), hooi, zout, olijfolie
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeebaars in papillot met look en groene kruiden
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Op vel gebakken zeebaars met pastinaakpuree, tomatensaus en spitskool
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Groene asperge en zeebaars
Mitch Coldenhoff - Coupe Soleil
Ingrediënten: gedroogd brood, fijngesneden koriander, crème van balsamico, zeebaarsfilets, groene asperges
Zeebaars met prei
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeebaars, jonge prei, Ganda ham, room, melk
Slaatje van asperges met zeebaars
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tomaat, kappertjes, groene asperges, frambozenazijn, grenadine