Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen

Club Camping

Kook de mosselen op de klassieke manier met groenten en look. ...
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars met courgette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de courgette in fijne lange julienne en bak aan in wat boter. ...
Ingrediënten: courgette, zeebaars, PH Italian mix, preischeuten, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ceviche van zeebaars

Joyce Van Rijkel

Laat uw vishandelaar zeebaars snijden in carpaccio. ...
Ingrediënten: limoen, zeebaars, sjalotten, look, verse koriander
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Op vel gebakken zeebaars met pastinaakpuree, tomatensaus en spitskool

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars met prei

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de melk en voeg er de Ganda aan toe, laat inkoken. ...
Ingrediënten: zeebaars, jonge prei, Ganda ham, room, melk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zalmbuideltje met tartaar van zeebaars

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de zeebaarstartaar: Neem een mengkom. Snij de zeebaars in fijne blokjes en kruid met peper en fleur de sel. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 2 personen

Zeebaars en noordzeeschelpjes

Kenny Bernaerts - MasterChef

Gaar de mosselen en kokkels 'Mariniere'. Stoof de sjalot, look, thijm en laurier in een beetje olie, dit in een ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen en laat ze ongeveer 20 minuten gaar koken. ...
Ingrediënten: zeebaarsfilets (180 gr pp), met het vel aan, boter, op kamertemperatuur, eierdooiers, peper en zout, citroen
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaarsfilet met venkel, geplette aardappelen en limoenmousseline

Lucie Ory

Kook de aardappelen en maak er een puree van met de stamper. Er mogen nog stukjes in zitten. ...
Ingrediënten: eierdooiers, verse chorizoworst, zeebaarsfilets, aardappelen (Charlotte), basilicum
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 6 personen

Cannelloni van zeebaars en komkommer

Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Schil de komkommer en de witte ramenas met een dunschiller en schil vervolgens dunne stroken met behulp van die ...
Ingrediënten: zeebaars per persoon, komkommer, , olijfolie, sojasaus
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen