Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room
Ceviche van zeebaars
Ingrediënten: limoen, zeebaars, sjalotten, look, verse koriander
Op vel gebakken zeebaars met pastinaakpuree, tomatensaus en spitskool
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zeebaars met prei
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeebaars, jonge prei, Ganda ham, room, melk
Zalmbuideltje met tartaar van zeebaars
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Zeebaars en noordzeeschelpjes
Zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeebaarsfilets (180 gr pp), met het vel aan, boter, op kamertemperatuur, eierdooiers, peper en zout, citroen
Zeebaarsfilet met venkel, geplette aardappelen en limoenmousseline
Ingrediënten: eierdooiers, verse chorizoworst, zeebaarsfilets, aardappelen (Charlotte), basilicum
Cannelloni van zeebaars en komkommer
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen