Hartige pannenkoek met tomaat, bieslook en gemarineerde zeewolf

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Meng de ingrediënten voor de marinade, en marineer de zeewolf gedurende een tweetal uur in deze marinade. ...
Ingrediënten: tomaten, zeewolffilets, boekweitbloem, scharreleieren, melk
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Rollade van zeewolf, Gandaham en gestoomde prei

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Stoom de staven wit van prei beetgaar in een stoommandje of stoomoven. Snij de prei in kleine ringetjes. ...
Ingrediënten: van zeewolf, wit van prei, bladeren van prei, Ganda ham, verse kruiden en appelbloesems
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauwhaasje met Gandaham en tomatensalade

Peter De Clercq

Meng het water en de instant vismarinade in een kommetje en spuit de marinade in de vier kabeljauwhaasjes. Leg ...
Ingrediënten: instant marinade voor vis van Point-Virgule, water, kabeljauwfilets van 250 gr, Gandaham, tomaten
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen