Halfgegaarde tonijn met wasabisausje

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Maak de saus. Meng de yoghurt met het water. Voeg het wasabipoeder en vervolgens de fijngehakte bieslook toe.

  2. Snijd de tonijnfilet in 4 plakjes van 1 cm dik. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de tonijn 1 minuut aan elke zijde op een hevig vuur. Het binnenste mag maar halfgaar zijn. Kruid met peper en zout.

  3. Verdeel de saus over 4 diepe borden. Schep er de geraspte daikon of de ijsbergsla over en schik er de tonijnplakjes op.

0
Nog geen stemmen

Gezonde gastvrijheid

Auteur:
Lucrèce Wellekens &
C. Van Hauwermeiren
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Fotografie:
Frank Croes
ISBN:
9789002223358