Messchedes in de oven

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Glutenvrij
Lactosevrij
Hapje

Bereiding

  1. Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk is dat je de schelpen goed droog dept. Leg ze in een ovenschotel.

  2. Hak de peterselie, bieslook en look zeer fijn. Strooi over de schelpen. Kruid met peper en fleur de sel en giet er wat olijfolie en citroensap over. Zet 10 minuten in een warme oven van 180 graden.

5
Average: 5 (1 vote)

Porcupine Ridge, Viognier/Grenache Blanc 2011 (Western Cape, Z-A)

Vinipure, €9
Mango, gekonfijte abrikoos, conferencepeer maar ook limoenzeste en gember maken van deze wijn een prima glaspartner. 

 

Mijn Pure Keuken 1

Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme
ISBN:
9789020926651