Rode aardappel met limoen

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Was de aardappelen. Laat ze 20 minuten in gezouten water koken. Laat ze uitlekken. Snijd ze in 6 stukken zonder ze te schillen.

  2. Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes.

  3. Verwarm de olijfolie in een pan. Fruit hierin de sjalotten gedurende 2 minuten op een matig vuur.

  4. Voeg er de aardappelen en het limoensap aan toe. Warm het geheel 10 minuten op een zacht vuur op.

  5. Schik de aardappelen op de borden en werk af met de bladpeterselie.

0
Nog geen stemmen

Gezonde gastvrijheid

Auteur:
Lucrèce Wellekens &
C. Van Hauwermeiren
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Fotografie:
Frank Croes
ISBN:
9789002223358