Risotto met girolles, cantharellen en merg
Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: risottorijst, ganzenleverterrine, ravioli, groentebouillon, truffelpuree
Risotto van haver en gebakken lotte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: haver (graan), olijfolie, bleke selder, uien, look
Risottokroketjes van grijze garnalen met Gandaham en pompoen
Ingrediënten: 1 kg ongepelde of 500 gr gepelde grijze garnalen, Gandaham, risottorijst, bier (bv. Zonderick), bouillon van garnalen (of visbouillonblokje)
Parelgerstrisotto met prei en kastanjechampignons
Ingrediënten: olijfolie, grote bol look, parelgerst, kastanjechampignons, gedroogde gemengde champignons
Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Juliennesoep met balletjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: water, kip, uien, wortelen, tijm
Arancini met mozzarella
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: risottorijst, geconcentreerde kippenbouillon, saffraan, handvol parmezaanse kaas, sjalot