Vis in zoutkorst

Ingrediënten

Een barbecue met deksel kun je perfect gebruiken zoals een oven, wat maakt dat je ook een gerecht zoals deze ‘vis in zoutkorst’ zonder moeite in je buitenkeuken tot een goed einde kunt brengen.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Meng het zout met de eiwitten en het eigeel. Leg een laagje van dit zout in een ovenschotel. Hak de kruiden fijn en leg bovenop het zout een laagje kruiden en daarboven op de vis. Bedek de vis terug met een laagje kruiden en bedek alles met het zoutmengsel.

  2. Laat langzaam garen in een oven van 200 graden gedurende 25 à 30 minuten.

0
Nog geen stemmen

Vis in zoutkorst

1. Gebruik grof zout
2. Meng eiwit door het zout
3. Haal de ingewanden uit de vis

SOS Piet 5

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020998566