Zalmfilet in papillot met zomergroenten

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets van 2 vingers dik)
  • 2 citroenen
  • 2 th lepels venkelzaad
  • 200 gr bakboter
  • peper en zout
  • peper en zout
  • peper en zout

Ben je een kluns achter de barbecue en verdwijnt er af en toe wel eens wat vis of vlees tussen de gril, dan is garen in papillot ongetwijfeld iets voor jou. Dankzij de folie kan er maar weinig mis gaan. Mooi meegenomen is dat de smaken zich in je zilveren pakketje heerlijk vermengen.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Verhit de barbecue goed.

  2. Meng de bakboter met het zout, de peper en de venkelzaadjes . Snijd alle groenten in fijne schijfjes.

  3. Neem een stukje aluminiumfolie, smeer dit in met de kruidenboter en schik de groenten er dakpansgewijs bovenop. Leg hierop het stuk zalm en smeer dit eveneens in met de kruidenboter.

  4. Plooi de papillot dicht en leg hem op de barbecue gedurende ongeveer 15 à 20 minuten.

0
Nog geen stemmen