Bowls 4 two: heerlijke Thaise smaken op je bord

vrijdag, 27 april, 2018 - 16:03

Thailand, dat is het land van de glimlach én van heerlijk eten. Zit een reisje er niet meteen in, dan kan een portie pad thai  of een kommetje tom ka gai veel goedmaken. Maar al die geweldige smaken zelf in balans krijgen, vraagt wat oefening.

Knorr helpt je daarom op de goede weg met interessante tips van foodie Stephanie Bex en twee toprecepten die je supersnel uit je wok tovert. 

Nu al honger gekregen? Ontdek hieronder de recepten.

Als bonus is er hun handige Thaise bouillon in een flesje zodat de basissmaken meteen juist zitten. Gezonde gerechten boordevol interessante smaken, dat klinkt als een droomreis voor elke foodie. Logisch dus dat blogster Stephanie Bex naar Thailand trok. Ze kwam terug met een koffer vol praktische tips die ze graag deelt zodat jij aan de slag kan gaan met al die smakelijke aroma’s.

Eens je het verschil kent tussen Thaise knoflook en gewone en weet hoe je zoet en zout in evenwicht brengt, ben je helemaal klaar om twee Thaise klassiekers uit je wok te toveren. De gerechten zijn zo snel en simpel, dat jij geen afhaalrestaurant meer nodig hebt. Merci Knorr!

Honger gekregen? Probeer deze twee recepten. (Klik op de foto en ontdek het recept)

 

Pad Thai – Thaise topper Pad Thai: zo klaar!   

 Ontdek het volledige recept.

 

Tom Ka Gai: een maaltijdsoep  boordevol aroma’s 

  Ontdek het volledige recept.

 

Laat het smaken en veel kookplezier.