De Keuken van Sofie, even niet meer met Sofie

woensdag, 2 januari, 2013 - 13:43

De fans van De Keuken van Sofie moeten zich echter geen zorgen maken, want enkele gastchefs -en niet van de minste- zullen er vanaf 21 januari 2013 voor zorgen dat zij elke weekdag om 18.05 gevoed blijven met culinaire ideeën en de nodige tips & tricks in de keuken.

GASTCHEFS

Peter Goossens bijt de spits af van maandag 21 januari 2013 tot en met vrijdag 25 januari 2013. Daarna neemt Wout Bru 2 weken lang de fakkel over van 28 januari tem 8 februari. Piet Huysentruyt duikt de keuken in van 11 februari tem 22 februari 2013.

In de weken die volgen, kruipen ook Dagný Rós Ásmundsdottir, Albert Verdeyen, Sergio Herman, Luc Bellings en Gert De Mangeleer achter het fornuis.

DE KEUKEN VAN SOFIE… MET…

Of ze er nu zelf staat te kokerellen of niet: ‘De Keuken van Sofie’, blijft gewoon ‘De Keuken van Sofie’. Al wordt de titel lichtjes uitgebreid. Zo wordt de eerste uitzending met een gastchef op 21 januari 2013, ‘De Keuken van Sofie… met Peter Goossens’.

De chefs gaan gewoon verder op het inhoudelijke elan van Sofie’s programma. Zo blijven de dagelijkse themagerechtjes behouden: maandag creatief met restjes, dinsdag classic, woensdag met een korstje, donderdag letten we op de lijn en vrijdag  gaan we vreemd met buitenlands lekkers.