Dagny Ros Asmundsdottir

De Nigella van het hoge Noorden: simpel, gezond en lekker! De IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir besloot een aantal jaren geleden dat zij haar tweede thuis in Antwerpen wilde laten delen in de gezonde en lekkere eetcultuur van haar geboorteland IJsland.
Ook hier in België willen mensen een gezonde levensstijl graag combineren met hun drukke leven. Dat zoiets niet altijd even makkelijk is, zult u wel herkennen.

Dagny startte twee jaar geleden met haar traiteurservice ‘Fisk Boutique’, dat simpele maar gezonde gerechten levert die in een handomdraai thuis op tafel staan. Dagny vergezelt Piet Huysentruyt vaak in De Perfecte Keuken. Daarin leert ze je dat gezond koken niet moeilijk hoeft te zijn. Haar gerechten zijn makkelijk, snel en ze zijn geschikt voor zowel de doordeweekse dag als voor een feestelijk diner voor vrienden of familie. Haar creaties zijn gebaseerd op de Scandinavische keuken, maar Dagny laat haar creativiteit graag de vrije loop door kruiden en specerijen uit de hele wereld toe te voegen. Dit resulteert in spannende en creatieve gerechten om je vingers bij af te likken. Simpel, gezond en lekker, dat is haar credo.

Recepten en meer