In de kijker: met Kikkoman smaakt het beter!

In de kijker: met Kikkoman smaakt het beter!
vrijdag, 28 oktober, 2016 - 15:55

Onze sojasaus is een allround smaakmaker voor de verfijning van allerlei gerechten en ingrediënten – of het nu gaat om vis of vlees, salade of groenten, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert, de Aziatische, mediterrane of Belgische keuken.

 

 

Met een scheutje Kikkoman sojasaus groeien zelfs de eenvoudigste gerechten uit tot een culinaire smaakbelevenis.

Probeer Kikkoman eens in jouw lievelingsgerecht! Bij Kikkoman duurt het fermentatieproces 6 maanden. Hierdoor ontwikkelt Kikkoman zijn rijke, harmonieuze smaak met een gekruid aroma. Er worden tijdens de productie op geen enkel moment kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers toegevoegd.

 

Wist je dat...
 
... Kikkoman de vaste hofleverancier aan het keizerlijk hof is in Japan.
... Je zout van het kookwater voor pasta kan vervangen door 2 eetlepels Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, voor een gezondere levensstijl!
... Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus een ideale smaakmaker is voor al je soepen, groenten, vlees & gevogelte, eieren en pasta.
... Als je sojasaus gebruikt i.p.v. zout, je 40% minder zout moet gebruiken om tot dezelfde smaaksensatie te komen.
... je Umami, de vijfde smaakdimensie zal ervaren na het proeven van Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus. 

 

Inspiratie:

Maak de heerlijke gewokte kop met paprika, cashewnoten en mango.

 

 

Krijg het lekker warm van deze romige pompoensoep met sojasaus.

 

Maak indruk met dit feestelijk gerechtje, op smaak gebracht met Kikkoman sojasaus! 

 

 

 

Klik hier om meer te ontdekken over de wereld van Kikkoman.