Nieuw: Zesta kook-a-zine

donderdag, 17 november, 2011 - 11:38

Je kan het bewaren tussen de kookboeken en uit de kast halen als je een dinertje voor vrienden geeft, familie uitnodigt of zomaar feestelijk wil koken.

In het allereerste nummer draait alles dan ook om feest. We serveren heerlijke recepten van bekende tv-koks en sterrenchefs voor de eindejaarsfeesten, maar ook eenvoudige, lekkere gerechten voor al die dagen tussen de feesten. Zesta staat boordevol prachtige foto’s, productinfo, interviews, feesttips en niet minder dan 100 nieuwe recepten!

In dit eerste nummer geeft sterrenchef Viki Geunes enkele geheimen prijs, laat de beste hobbykok van Vlaanderen Claudia Allemeersch in haar potten kijken en dagen we ladychefs Yanaïka van Mijn Restaurant! en Ingrid Neven van het Antwerpse restaurant Pazzo uit om voor ons te koken met drie favoriete ingrediënten. Kaasmeester Michel Van Tricht legt haarfijn uit wat er op een kaasbordje ligt en hoe je een kaasavond organiseert en we nemen je mee op een exotisch-culinaire toer door India. 

Zesta kook-a-zine ligt vanaf 14 november 2011 bij de dagbladhandel en boekenwinkel, alsook bij Carrefour. De richtprijs is € 16,99.