NIEUW: Zuiders en lekker koken met Vers Talent 2017-winnares An Steyvers

vrijdag, 29 september, 2017 - 18:57

Vanaf volgende week is het zo ver. An, de winnares van onze Vers Talent-wedstrijd, tovert elke week een nieuw gerechtje op tafel.

An Steyvers komt uit Peer (Limburg) en houdt van de Italiaanse en zuiderse keuken. Ze nam deel aan onze Vers Talent 2017-wedstrijd en won die ook. Hierdoor wordt ze één van onze online gezichten. 

Gedurende de zomermaanden ging ze actief op zoek naar nieuwe recepten, doken we samen met een cameraploeg haar keuken in om een heleboel gerechtjes op te nemen. 

Beginnen doen we met haar tomatensaus, één van haar signature dishes. Elk jaar koopt ze haar tomaten in, rechtstreeks uit Italië. Hiermee bereid ze dan haar fameuze saus. Die maakt ze in en zo heeft ze een jaar lang verse saus. Eenvoudig, net dat tikkeltje anders en een must om in je voorraadkast te hebben.  

Volgende week maakt ze haar belofte waar. Indien ze zou winnen, beloofde ze dat ze een Peers gerecht zou maken. Het werden cupcakes met peer, perencello en mascarpone. Een wel heel speciale inwoner van Peer krijgt de eer, die als eerste te proeven...

 

 

Wat mag je van An verwachten?

Verwacht je aan zuiderse en haalbare gerechten: ovenschotels, pasta's, quiches, salades, etc. Gerechten die je kan maken in de week, maar evengoed in het weekend mocht je vrienden of familie op bezoek hebben.

An kookt vol overgave, met passie en respect voor de producten en zul je merken.

 

 

Meer weten of goesting in één van haar gerechtjes? 

Ontdek haar recepten elke donderdag hier op vtmkoken.be en volg ons op Facebook voor meer updates. Als opwarmertje vind je hier het recept van haar tomatensaus.

Herbeleef onze zoektocht naar Vers Talent.