Vanaf volgende week: Sofie Dumont kookt bij BV's in 'Sofie in de keuken van'

zondag, 21 augustus, 2016 - 16:39

Luc Appermont en Bart Kaëll krijgen de chef-kok als eerste over hun keukenvloer. Voortaan kookt Sofie dus op locatie en zal ze dagelijks een lekker gerecht koken in de keuken van haar gastvrouw- of heer. Door in hun eigen keuken te kokerellen, leert Sofie haar gasten én hun eet- en kookgewoontes nog beter kennen. Dat levert bovendien culinaire verrassingen op die ook de kijkers zullen blijven inspireren. 

 

 

Ook de vaste kookthema’s, die de voorbije seizoenen de rode draad vormden, gooit Sofie overboord. Ze wil meer inspelen op de eetgewoonten van haar gastvrouw of gastheer en de culinaire vragen waar zij mee worstelen. Wat kan je klaarmaken in een tajine? Hoe maak je groenten in ’t zuur? En hoe gebruik je die barbecue optimaal? Ook de kinderen, familieleden en vrienden van de BV’s in kwestie komen langs om samen te proeven en te genieten.

“Met een pak ingrediënten en geslepen messen ontvangen de gasten mij in hun keuken. Ik ga hun passie en kennis een boost geven en dat zorgt elke week voor een nieuw geweldig culinair avontuur”, aldus een enthousiaste Sofie Dumont.

 

Dit najaar ontdekt Sofie na de keuken van Bart en Luc ook die van onder andere Annelien Coorevits, Rob Vanoudenhoven en Sam De Bruyn. Hou VTM Koken in de gaten voor meer nieuws omtrent het nieuwe programma en natuurlijk alle recepten.

Vanaf 29 augustus, elke werkdag om 18.00 bij VTM.

 

 

Lekkers van Sofie Dumont

Honger gekregen? Op zoek naar nog meer inspiratie?

Klik snel en ontdek de recepten van Sofie uit alle seizoenen van 'De Keuken van Sofie' en 'Sofie in de keuken van'.

 

 

1. De keuken van Sofie

2. Sofie in de keuken van