Hopscheuten met mousselinesaus

Ingrediënten

  • 1 flesje Hopus
  • 3 eierdooiers
  • geklaarde boter
  • 1 citroen
  • water
  • bakboter
  • 1 handje garnalen
  • 1 dun schijfje appel
Dit kan iedereen
1 persoon
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Laat een flesje Hopus tot de helft reduceren.

  2. Voeg 2 eierdooiers toe en klop op een zacht vuurtje.

  3. Voeg geklaarde boter en wat citroen toe, meng tot een mousselinesaus.

  4. Neem een klein kookpannetje en vul dit met water en citroensap, zet op een zacht vuurtje.

  5. Neem de hopscheuten en leg ze in het citroenwater, laat ze er een minuutje in liggen.

  6. Neem een steelpan en laat boter smelten.

  7. Doe de hopscheuten bij de boter.

  8. Serveer de hopscheuten met garnalen en de mousselinesaus.

  9. Neem een dun schijfje appel en een eierdooier, brand de eierdooier dicht en leg op het schijfje appel. Leg het geheel op het gerechtje als afwerking.

0
Nog geen stemmen