Mijn vraag is gericht aan Piet Huysentruyt i.v.m. zijn video hoe Luikse wafels te bakken. Ik woon op 2.500 m elevatie in een "high desert" gebied, en weet dat ik recepten voor gebak en alles wat met bloem, gist enz. te maken heeft moet aanpassen. Hoe pas ik Piet's recept voor "LUIKSE WAFELS" aan? Dank op voorhand, Annemie Miller PS - Het was nagenoeg onmogelijk een berichtje te sturen, niettegenstaande het feit dat ik elke keer de juiste woord en nummer combinatie aangaf. Dit is mijn enige poging - as per koken.vtm.be's email aan mij - wat wil zeggen dat ik waarschijnlijk jullie antwoord ook niet zal krijgen. Jammer, want de website is wel interessant. Zelfs zonder aan te schrijven zou er een mogelijkheid moeten zijn om op "contact ons" te drukken.

Forums: 

Beste,

Helaas hebben we daar zelf maar weinig ervaring mee, dus we kunnen het niet met zekerheid zeggen. We vonden wel (via Twitter, met dank aan @meersmaak) deze handige tips terug: http://www.bettycrocker.com/tips/tipslibrary/baking-tips/baking-cooking-...

Hopelijk kan je daarmee verder!

Zeer binnenkort komt er een contactformulier voor technische vragen op vtmkoken.be, in tussentijd mag je je vragen altijd sturen naar koken@vtm.be