Permalink Door info@zesta.be op ma, 12/19/2011 - 14:41
Beste Eline,
De standaardtijd om éclairs te bakken, is 20' op 180°, de oven even opendoen om het stoom eruit te laten, en dan nog 10' op 160°. Voor kleinere exemplaren zouden wij er een 3-tal minuten afdoen van de eerste baktijd, en dan is het een beetje een kwestie van je oven goed in de gaten te houden. Controleer even na 7', en zijn ze nog niet gaar, doe er dan nog enkele minuutjes bij.
Re: baktijd mini-éclairs
Beste Eline,
De standaardtijd om éclairs te bakken, is 20' op 180°, de oven even opendoen om het stoom eruit te laten, en dan nog 10' op 160°. Voor kleinere exemplaren zouden wij er een 3-tal minuten afdoen van de eerste baktijd, en dan is het een beetje een kwestie van je oven goed in de gaten te houden. Controleer even na 7', en zijn ze nog niet gaar, doe er dan nog enkele minuutjes bij.
Hierbij het recept voor éclairs van SOS Piet: http://zesta.be/recept/soezen
Veel succes en een smakelijk Kerstfeest gewenst!
De Helpende Want