ik heb vandaag voor de eerste keer geprobeerd om berlijnse bollen te maken volgens het recept van piet mijn probleem is nu dat die niet zacht zijn zoals bij de bakker maar krokant gefrituurd zijn, hoe komt dit? Forums: Tips Login om te reageren Re: berlijnse bollen Permalink Door d.vdc@telenet.be op za, 07/28/2012 - 09:28 Beste, Hieronder vindt U de link naar een recept van Roger Van Damme de meester van de patisserie. http://www.njam.tv/content/roger-van-damme-bakken-berlijnse-bol-0 Culinaire groeten Vandecasteele Dannyd.vdc@telenet.be Login om te reageren Re: berlijnse bollen Permalink Door koken@vtm.be op ma, 08/27/2012 - 09:41 Beste In de onderstaande link kan je een filmpje vinden waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de Berlijnse bollen moet maken. https://koken.vtm.be/recept/berlijnse-bollen Veel succes! Groetjes VTM Koken Login om te reageren
Re: berlijnse bollen
Beste,
Hieronder vindt U de link naar een recept van Roger Van Damme de meester van de patisserie.
http://www.njam.tv/content/roger-van-damme-bakken-berlijnse-bol-0
Culinaire groeten
Vandecasteele Danny
d.vdc@telenet.be
Re: berlijnse bollen
Beste
In de onderstaande link kan je een filmpje vinden waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de Berlijnse bollen moet maken.
https://koken.vtm.be/recept/berlijnse-bollen
Veel succes!
Groetjes
VTM Koken