beste Ik heb vandaag 2x geprobeert biscuit met ananas te maken. Dit is mij enkele weken geleden al eens gelukte. Maar vandaag zijn mijn 2 taarten mislukt. Ik weet niet goed wat er mis is gelopen. Mijn taarten zien er vanbuiten zeer mooi uit, maar vanbinnen kan je het vergelijken met een baksteen. Is het mislukt omdat ik het buiten gezet heb, is het omdat de eieren misschien niet genoeg waren opgekopt of is er een andere reden? Ik hoop dat u mij een antwoord kan geven. mvg een hobbykok
Forums:
- Login om te reageren
Re: biscuit met ananas
Beste,
Buiten zetten lijkt ons inderdaad geen goed idee. Gebak moet afkoelen op kamertemperatuur. Ook moet je inderdaad de eieren en suiker echt héél lang opkloppen.
Misschien kan je het eens proberen met dit recept van SOS Piet?
http://zesta.be/recept/luchtige-biscuit-bakken
Veel succes!
Smakelijke feestdagen
Re: biscuit met ananas
dank je wel :p
ik ga het zeker eens uitproberen