nu vind ik brood soms zo saai om mee te nemen naar het werk nu is mijn vraag ik wil leuke recepten voor mee te nemen dat toch lekker blijft dus wat doen jullie tussen je brood ?
Permalink Door koken@vtm.be op ma, 08/27/2012 - 09:52
Beste
Je kan heel ver gaan in beleg voor je brood!
Dit kan gaan van salades (bijvoorbeeld: zelfgemaakte krabsalade: https://koken.vtm.be/recept/krabsalade), combinaties van beleg: kaas en ham op één boterham of een boterham met filet de sax met plakjes brie en rucola. Je kan je boterham ook vullen met wat geitenkaas en honing. Maar je kan ook bijv. gekookte kip (van de dag ervoor) op je boterham leggen, samen met wat pesto of curry.
Re: brood recepten
Beste
Je kan heel ver gaan in beleg voor je brood!
Dit kan gaan van salades (bijvoorbeeld: zelfgemaakte krabsalade: https://koken.vtm.be/recept/krabsalade), combinaties van beleg: kaas en ham op één boterham of een boterham met filet de sax met plakjes brie en rucola. Je kan je boterham ook vullen met wat geitenkaas en honing. Maar je kan ook bijv. gekookte kip (van de dag ervoor) op je boterham leggen, samen met wat pesto of curry.
Nog enkele voorstellen:
https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-kaas-mosterdschuim-en-augurkjes
https://koken.vtm.be/recept/tonijnsla
https://koken.vtm.be/recept/hamsalade
Je kan ook eens voor iets anders dan boterhammen kiezen. Zo kan je een dag op voorhand een slaatje maken met pasta en rauwe groentjes.
Succes!
Groetjes
VTM Koken