hoe lang moet een kalfsgebraad van 2,5 kgr in de oven en op welke temperatuur vriendelijke grt Paula Forums: Tips Login om te reageren Re: kalfsgebraad Permalink Door info@zesta.be op di, 12/20/2011 - 10:58 Beste, Hierbij de aanwijzingen: Oven voorverwarmen: 200 °C Braadtijd: 15 min. op 200 ºC + 35 à 45 min. op 180 ºC Voor een zwaarder gebraad met een gelijke vorm: dezelfde braadtijd. Het is ook altijd handig om een kerntemperatuurthermometer te hebben, dan kunt u deze tabel gebruiken voor de gewenste bakwijze: Bij 50°C -> rood/saignant vlees Bij 60°C -> rosé/ à point vlees Bij 70°C -> bien-cuit vlees. Login om te reageren
Re: kalfsgebraad
Beste,
Hierbij de aanwijzingen:
Oven voorverwarmen: 200 °C
Braadtijd: 15 min. op 200 ºC + 35 à 45 min. op 180 ºC
Voor een zwaarder gebraad met een gelijke vorm: dezelfde braadtijd.
Het is ook altijd handig om een kerntemperatuurthermometer te hebben, dan kunt u deze tabel gebruiken voor de gewenste bakwijze:
Bij 50°C -> rood/saignant vlees
Bij 60°C -> rosé/ à point vlees
Bij 70°C -> bien-cuit vlees.