Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

wat is het verschil in tijd tussen een hete luchtoven en een gewone? en wat is de braadtijd van een lamsbout van 2,5 kg met dank bij voorbaat

Forums: 
Tips
  • Login om te reageren

Re: oven

Permalink Door Rolean op ma, 04/23/2012 - 19:41

Een schat aan tips over lamsvlees

http://keukengeheim.wordpress.com/2007/10/10/de-perfekte-lamsbout/

  • Login om te reageren
Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact