Permalink Door info@zesta.be op vr, 12/02/2011 - 16:36
Beste Jolien,
Omdat wijn veel van zijn specifieke smaak verliest als je ze opwarmt, maakt het in principe niet zoveel uit. Kies daarom voor een eenvoudige droge tafelwijn die een niet al te uitgesproken smaak heeft.
Als je van plan bent om wijn bij dit gerechtje te serveren, en er hoeft niet al te veel wijn in de saus, kan je wat van die wijn gebruiken. Dat zal de smaken mooi aanvullen op mekaar!
Re: vraagje ivm wijn in een gerecht
Beste Jolien,
Omdat wijn veel van zijn specifieke smaak verliest als je ze opwarmt, maakt het in principe niet zoveel uit. Kies daarom voor een eenvoudige droge tafelwijn die een niet al te uitgesproken smaak heeft.
Als je van plan bent om wijn bij dit gerechtje te serveren, en er hoeft niet al te veel wijn in de saus, kan je wat van die wijn gebruiken. Dat zal de smaken mooi aanvullen op mekaar!
Voor een wijntip bij je gerecht kan je altijd eens snuisteren in de rubriek 'Ontkurkt' op zesta.be: http://zesta.be/de-helpende-want/zoeken?cat[]=561
Veel succes!
Laat elke dag smaken
De Helpende Want