Wie weet een goed alternatief voor pasta, iets dat veel minder koolhydraten bevat. Maar het moet ook lekker zijin met pastasauzen zoals bolognesesaus.... Dank je. groetjes, Rose
Permalink Door koken@vtm.be op ma, 04/29/2013 - 12:35
De leukste manier om pasta te vervangen, is door groentespaghetti te maken: lange sliertjes en/of courgette (bijv. met een mandoline of julienneschiller). Die stoof je dan kort even aan (wortel uiteraard iets langer).
Permalink Door nena57bos@hotma... op vr, 05/10/2013 - 20:51
Ik eet al jaaaaaren geen of heel weinig koolhydraten - dus ook geen pasta. Ik mis dat ook helemaal niet. Bolognesesaus (en andere pastasausen) eet ik gewoon... zonder pasta.
Re: Wat is een goed alternatief voor pasta, dat minder ...
De leukste manier om pasta te vervangen, is door groentespaghetti te maken: lange sliertjes en/of courgette (bijv. met een mandoline of julienneschiller). Die stoof je dan kort even aan (wortel uiteraard iets langer).
Re: Wat is een goed alternatief voor pasta, dat minder ...
Ik eet al jaaaaaren geen of heel weinig koolhydraten - dus ook geen pasta. Ik mis dat ook helemaal niet. Bolognesesaus (en andere pastasausen) eet ik gewoon... zonder pasta.