Permalink Door koken@vtm.be op di, 01/15/2013 - 10:44
Je kan de boter vervangen door een plantaardig alternatief (Solo, Fama,...), maar de smaak zal wel anders en minder rijk zijn. Over Alpro Soja Bakken en Braden zijn we niet helemaal zeker over het resultaat.
Permalink Door walter.wittoeck... op di, 01/15/2013 - 18:25
ik heb de zandkoekjes van Sofie gemaakt, met alpro soya maar op 10 ' waren ze niet goed gebakken, ze hebben 25 in de oven gestaan op 180° en dan is er nog een beetje deeg in, zou dat aan de alpro kunnen liggen?
Re: zandkoekjes
Je kan de boter vervangen door een plantaardig alternatief (Solo, Fama,...), maar de smaak zal wel anders en minder rijk zijn. Over Alpro Soja Bakken en Braden zijn we niet helemaal zeker over het resultaat.
Re: zandkoekjes
Nog een tip van onze bakker: met margarine gaat het ook, als je de helft margarine en de helft boter gebruikt.
Re: zandkoekjes
ik heb de zandkoekjes van Sofie gemaakt, met alpro soya maar op 10 ' waren ze niet goed gebakken, ze hebben 25 in de oven gestaan op 180° en dan is er nog een beetje deeg in, zou dat aan de alpro kunnen liggen?
Re: zandkoekjes
Zeker en vast! Zoals boven vermeld is het beter om één van de andere alternatieven te gebruiken.
Veel succes!