Auberginekaviaar

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 2 teentjes look, gehalveerd
  • 2 el citroensap
  • 1 el Balade Lichte Room met Griekse Yoghurt
  • 1 el tahini
  • Enkele takjes koriander
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 230° C.

  2. Snij de aubergine in schijven van ongeveer één centimeter. Leg ze in een ovenschaal samen met de gehalveerde looktenen en overgiet rijkelijk met olijfolie. Voeg peper en zout toe.

  3. Bak in de oven gedurende 30 minuten.

  4. Laat afkoelen.

  5. Meng ondertussen het citroensap, de tahini en de room.

  6. Mix in een blender alle ingrediënten.

  7. Garneer met de koriander.

0
Nog geen stemmen

Er waait een Middellandse Zeebries bij Balade!

Ontdek de lichte room met Griekse yoghurt, laat u inspireren door deze recepten! 

 

Bekijk meer recepten met Balade