Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Groenten en Vis van Gio
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Rode biet – bloedworst – granité van mierikswortel
Giovani Oosters
-
Groenten en Vis van Gio
28 nov 2011
Maak zeer dunne plakjes van de gekookte gewone rode biet. Steek grote rondjes uit en hou de restjes apart. Breng ...
Ingrediënten:
gekookte rode biet
, chioggia biet,
rode biet
,
blaadje laurier
, mini rode biet
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen