Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Keuken
Apply Belgisch filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Apply Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Apply Vegetarisch filter
Vegetarisch
4
Apply Vegetarisch filter
Apply Caloriearm filter
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Apply Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Apply Glutenvrij filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Apply Veganistisch filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Apply Beginner filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Apply Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
6
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Pascale Naessens
20 sep 2011
Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden ...
Ingrediënten:
kabeljauwfilets
,
verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes)
, look, groene currypasta, peterselie
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen