Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Glutenvrij
Lactosevrij
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden look, 1 takje peterselie en de groene curry. Mix alles. Zie tip: het resultaat ligt ergens tussen een saus en een dikke soep, zoals je zelf wil.

  2. Bak de kabeljauwfilets in olijfolie. Ongeveer 5 à 6 minuten aan de ene kant en 4 à 5 minuten aan de andere kant. Peper en zout.

  3. Kies een diep bord. Giet hierin eerst de saus/soep en leg in het midden de kabeljauwfilet. Let op dat de filet niet verdrinkt! De saus moet ongeveer tot aan de helft van de vis komen.

0
Nog geen stemmen

Mijn Pure Keuken 1

Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme
ISBN:
9789020926651